CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 30, 2011

DOP TAU MENDE.....



hi...
hehe...i'm just keliru u know.....lalalala....
d0p tau psl pe...
hehe...
kal0 aku tau p0n biarlah aku je yg tau...

tiba2 aku rasa macam..........!?!?!







Monday, November 21, 2011

Permulaan yang SUSAH...


hmm...ntah pape je s0alan P.AM 2 td... ssh gler....
n0p2 bhgn E...bg aku x specific lgsg ye nk nape...
nk nangis p0n ade mse wt td...
s0b...s0b.....:(

haha...yg kelakarnye ade plk kuar s0alan pasal e-hidung....
first time dgr derr......
huahuaaa.........
aku just arap cg yg mark paper aku tu nnt bg ler mrkah kesian ke....

bkn sng nk cover ngn PA 1...dh la dasar aku x ingt p0n.....
geramnyaaaa......hmm...
sape la yg buat s0alan tu...mula2 tgk soalan blurr je rse....


Friday, November 11, 2011

11/11/11 ~ Menghitung Hari ~



Assalamualaikum.....

menghitung hari detik demi detik..hehe...
tinggal lagi beberapa hari lagi untuk aku menghadapi salah 1 ujian dlm hidupku....
iaitu STPM pd 21/11/11.....
sangat takot maa......
rasa mcm x ready p0n lagi....t0l0ng..!!!
hmm.....

"Ya Allah ya Tuhanku,.bagilah aq dgn kawan2 ku dapat jawab peperiksaan STPM dengan baik & mendapat keputusan yang cemerlang....
aminn....^_^"






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...